This is a print version of story Johan en Sofie-deel vier-De waterpijp by kencuckbi from mykitchenkohl.com

Johan en Sofie-deel vier-De waterpijp

Johan had zijn zinnen gezet op een waterpijp, niet zo`n stom souvenir maar een echte Turkse waterpijp die je ook echt kon gebruiken. Het hele centrum hadden ze afgezocht, de eenvoudige en gammele souvenir waterpijpen waren overal voor een appel en een ei te koop, maar voor een echte authentieke Turkse waterpijp werden ze steeds door verwezen naar een Winkeltje een eind buiten het toeristische centrum van de stad. “Kom op, prutske! Ik wil er echt een hebben voor thuis!” Sofie zuchtte: “Jeetje Johan, moet dat echt?” Hier voelde ze zich veilig, maar ze waren gewaarschuwd dat het voor toeristen niet overal in de stad veilig was en laat dat stomme winkeltje nou net in een `wat mindere buurt` zijn! “Pff, je bent toch met mij!” Johan pakt de hand van Sofie vast, gedwee liet ze zich mee slepen een straat in die duidelijk wat minder werd onderhouden dan de straten in het centrum.

In de straten waar ze nu doorheen liepen kwamen ze nauwelijks vrouwen tegen, wel veel mannen. Voornamelijk oudere mannen, met dikke snorren en baarden, die in kleine groepjes in de deuropeningen stonden te roken of op de hoeken van de straat stonden te kletsen. Als Johan en Sofie langskwamen hielden de mannen plots op met praten en keken naar Sofie. Hun ogen bleven hangen bij haar grote borsten, verdronken in haar decolleté, om dan af te zakken naar haar mooie slanke en gebruinde benen. Ze voelde hun begeerte en kon hun smerige fantasieën bijna voelen. Sommige van die mannen maakte een opmerking waarom de andere Turken met een fonkeling in hun ogen om moesten grijnzen. Ze vroeg zich af wat er met haar gebeurd zou zijn als ze hier zonder Johan had gelopen. Zouden die mannen haar gegrepen hebben? Zou ze mee een huis in gesleurd zijn, om daar door die ouwe kerels geneukt te worden? Ze zag het voor zich, zij, naakt en vastgehouden door behaarde handen, hebberige ogen en dikke stijve piemels klaar om haar te neuken en vol te spuiten met hun smerige sperma! Sofie voelde een rilling over haar rug lopen en haar kutje nat worden bij die gedachte.

“hier is het!” zei Johan enthousiast nadat ze tijdje door donkere straatjes hadden gelopen. Sofie zag iets dat misschien in een ver verleden een mooie winkel moest zijn geweest. Een enorme waterpijp was zichtbaar door de ramen die duidelijk al een hele tijd niet meer gewassen waren. De gevel was typisch Ottomaans en ook de ooit eens vrolijk gekleurd letters op het raam, die waarschijnlijk ‘waterpijpwinkel’ in het Turkse aangaven, waren door vele jaren zon verbleekt. Johan opende de oude en versleten deur en de geur van tabaksrook kwam hen tegemoet, een belletje klingelde. Johan keek haar grijnzend aan: ”Nou, authentieker Turks kan het niet!” en ging naar binnen.

Sofie keek om zich heen, waterpijpen in alle maten waren hier te koop, rommelig uitgestald op stoffige planken en lage tafeltjes. Achter in de winkel was een cirkel van verschillende kussen die rondom een ronde tafel op de grond lagen. De grootste waterpijpen stonden achter de kussens op de grond. Plots schrok Sofie! Ze greep de arm van Johan vast: “Jeetje, Johan! Ik schrik me rot!” in de schemerige winkel zat een oudere man doodstil op de kussens, die had ze dus duidelijk over het hoofd gezien!
De man grijnsde vriendelijk, ontblote een slecht gebit en begon in het Turks tegen hen te praten. Terwijl Johan de man in het Engels vertelde waar hij naar op zoek was had Sofie de tijd om de Turk eens goed te bekijken. Hij was beslist ergens in de vijftig, zijn door de zon gerimpelde huid en het onverzorgde stoppelbaardje deden haar vermoeden dat hij waarschijnlijk zelfs wel eens achter in de vijftig jaar oud kon zijn. Hij was gekleed in een traditionele Turkse jurk voor mannen, ze wist er de naam niet voor, en hij had een rond petje op dat haar aan een ouderwetse bellboy deed denken. Het was raar maar het grappige hoofddeksel stond hem wel, gaf hem zelfs iets voornaams.

Wat haar niet ontging waren de gloeiende zwarte kooltjes in zijn ogen die haar geen seconde uit het oog verloren.
Johan liep de winkel rond terwijl Sofie, aangetrokken door de oude man` s intens verlangende blik, een paar stappen in zijn richting deed. Johan keek zijn ogen uit, de ene pijp was nog indrukwekkender dan de ander en terwijl Johan de ene vraag na de andere stelde voelde Sofie hoe de ogen van de oude man haar lichaam verkende. Ze huiverde! De dikke Turk bleef op het grote kussen zitten, af en toe aan de slang van een grote waterpijp lurkend, terwijl hij met Johan in gesprek was over de van een de fraaie waterpijpen. De man richtte zich tot Sofie, lachte iets te vriendelijk en klopte uitnodigend met zijn hand op het kussen naast zich. Ze zag de begeerte in zijn ogen, voelde hoe het verlangen van de man de lust in haar lijf aanwakkerde. God, zou ze zich zelfs door zo`n oude man willen laten neuken?

Terwijl ze naar hem toe liep zag ze nog iets anders! Zijn handen hadden schijnbaar willekeurig in zijn schoot gelegen, maar toen ze dichterbij kwam viel het Sofie op dat de flinke bolling die hij in zijn rechterhand had niet het mondstuk van de waterpijp was waaruit hij rookte! Shit! Onder zijn met koffie en tabak bevlekte ‘jurk’ bevond zich een flink stuk opgewonden mannelijkheid!

Sofie`s jonge ogen zagen wat tot nu toe door de spaarzaam verlichte winkel in de schaduw verborgen was gebleven. Onvoorstelbaar schaamteloos keek hij naar haar, die heerlijke vieze ouwe vent! Ze rilde van geiligheid en zag Johan door de duistere winkel scharrelen. Hij kwebbelde over de inhoud en tabak` s houders van waterpijpen, terwijl die oude man zich stiekem aan zijn vriendin opgeilde en met zijn stijve lul speelde! O, God! Ze voelde hoe haar hartslag omhoog ging en de hormonen door haar aderen stroomden, shit, het gebeurde weer, ze was weer zó geil en wilde flink gepakt worden!

Sofie maakte aanstalten om, net als de Turk, in kleermakers zit op het grote kussen vlak naast hem te gaan zitten. De oude man wist niet dat zij had gezien wat er zich onder zijn kaftan bevond en bleef bijna onzichtbaar met zijn stijve spelen. Er zich niet van bewust dat Sofie, die zag dat hij nauwelijks in staat was de opwinding op zijn gezicht te verbergen, hem door had lachte naar haar terwijl hij toekeek hoe ze ging zitten.
Haar zomerjurkje kroop omhoog terwijl ze door haar knieën zakte en Sofie deed net of ze het niet in de gaten had en deed niets om het tegen te houden. Ze zag hoe de man zijn dikke nog steeds groeiende worst stiekem kneedde terwijl hij genoot van de toenemende naaktheid van haar mooie jonge benen.
Even vergat de man te antwoorden op Johan`s vraag toen Sofie op het kussen ging zitten en haar jurkje zo hoog was opgekropen dat de oude man haar slipje kon zien. Ademloos keek hij toe, het mooie en sexy slipje was tussen haar schaamlipjes gekropen en gaven hem een meer dan goede indruk van haar meest intieme plekje. Sofie was zich duidelijk bewust van zijn belangstelling voor haar, slechts door een minuscuul stukje stof verborgen, vrouwelijkheid maar deed alsof ze het niet doorhad.

De onderhandelingen gingen weer door, Johan had zijn zinnen gezet op een indrukwekkende waterpijp en onderhandelde over de prijs terwijl de man met zijn hand langzaam over zijn stijve bleef wrijven. Sofie zag hoe zich langzaam een nat plekje vormde in de stof van de oude man`s ‘jurk’. God, de lul was ondertussen echt flink gegroeid en Sofie verlangde ernaar om hem te zien, ze wilde die vieze grote stijve zien, vastpakken en voelen hoe hard hij was! Ze wist dat het een lul was die haar moeiteloos klaar zou neuken, hij leek echt enorm!
Ondertussen scit`s very HOT en de onderhandelingen over de prijs van de waterpijp niet op. Sofie merkte dat Johan geïrriteerd raakte, ze konden het maar niet eens worden over de prijs.

“Kom Johan, laat mij maar even!” Sofie wist zeker dat haar ‘charmes’ zouden helpen de prijs te drukken. En terwijl ze wat voorover leunde en de oude man zo een kijkje op haar imposante borstpartij toonde, vroeg ze in haar beste Engels waarom ze het niet over de prijs eens konden worden. Ze keek de man verleidelijk in zijn ogen keek en legde haar rechter hand op zijn knie. “Abbas, ik heet Abbas” zei de oude baas en hij vertelde haar dat de waterpijp die Johan had uitgekozen een zeer speciale pijp was. De pijp was een op traditionele wijze gemaakt meesterwerk en eigenlijk niet bedoeld voor de verkoop maar voor de burgemeester van Bitez, een standje niet ver van Bodrum.

“Is er dan echt niets wat ik kan doen om de waterpijp van u te kopen?” zei Sofie die nog iets verder naar de man toe kroop en met haar handje nu zachtjes over zijn bovenbeen wreef. Help! O, ze kon de hitte die van zijn stijve lul afstraalde gewoon voelen!
Sofie was bereid meer dan alleen haar charmes in de strijd te gooien, en de oude man begon te beseffen dat dit Hollandse snoepje misschien wel meer dan alleen Lirasi voor de waterpijp over had! Zou ze echt? Hij kon het zich eigenlijk niet voorstellen, ze was zo jong en mooi en hij zo oud.
Ze zag de aarzeling op het gerimpelde gezicht van de oude Turk. “Echt niet? Misschien kan dit wat aan de prijs veranderen?” Ze legde haar hand nu op de dikke worst onder zijn kleding en kneep erin. Een schok ging door het lijf van de oude man, hij sloot zijn ogen en kreunde zachtjes. ‘Dus toch, bij Allah!’

Vlammen sloegen door Sofie`s lijf toen ze voelde hoe de dikke pik van de oude man wild steigerde, ‘verdomme wat een ding!’ Sofietje schrok toch wel een beetje, ze had een flinke pik verwacht maar dit apparaat moest reusachtig zijn! Wat een vleesboom! Sofie bewoog haar handje nu op en neer over de nog steeds onder zijn kleren verstopte stijve lul. God, ze twijfelde! Dit was wel erg veel vlees, wat als hij toe zou geven en van haar de hoofdprijs zou verlangen? Pffff, ze was erg opgewonden maar had nu toch plots wat twijfels.

Johan, die zich afvroeg hoe Sofie de prijs naar beneden wilde krijgen, snapte plots waar zijn vriendinnetje mee bezig was! ”Sofie? Sofietje! Jezus, wat doe je nou weer!” zei hij verbijsterd.

De Turk keek haar aan met een geile blik in zijn ogen die al verraadde dat er nog wel wat aan de prijs te doen was: “hmmm, er, er valt denk ik toch nog wel over de prijs te praten hoor!” zei hij een beetje schor. Zweet druppeltje verschenen op zijn voorhoofd nu hij begreep wat er bij de verkoopprijs wel eens inbegrepen kon zijn. “Misschien kan ik de burgemeester wel een andere verkopen en is deze toch te koop! Ja, nu ik er over nadenk, is deze prachtige waterpijp toch te koop! Hij is wel erg bijzonder en duur hoor!”

Sofie keek op naar Johan die gelaten afwachtte wat zijn meisje nu weer met zich zou laten doen. Natuurlijk wilde hij die waterpijp graag hebben, maar zo graag nou ook weer niet! Hij dacht terug aan de twijfels die hij die ochtend had over het lange wegblijven van Sofie, Shit! Hij had al vermoed dat ze zich weer door Omar had laten neuken, het idee had hem zo geil gemaakt dat hij zich op de Wc had afgetrokken. Ja, nu wist hij het zeker, zijn Sofie had zich toch weer door de it`s very HOT elbaas had laten pakken! Pfff, en nu, nu dit weer, deze oude vent! Johan voelde hoe zijn pik reageerde op zijn geile vrouwtje. Johan`s jaloezie werd weer verdreven door geilheid.

Sofie besefte dat er nu geen weg terug meer was, ook al had ze haar twijfels, ze was gewoon te geil, veel en veel te geil! “Hoor je? Johan, de pijp is toch te koop! Goed hé!” Johan glimlachte naar haar en knikte, hij wist dat hij haar niet kon tegenhouden en dat hij het eigenlijk vreselijk geil vond om zo`n sletje als vriendin te hebben. God, hij zou weer zien hoe ze zich zou laten neuken, shit voor een waterpijp!

Sofie keek de Turk recht in zijn ogen knipperde een paar keer verleidelijk met haar mooie lange wimpers en zag hoe de blik van de Turk vanaf haar ogen begerig afzakte naar haar diepe decolleté.
Terwijl haar hand onder de rand van de man zijn jurk kroop en Sofie er achter kwam dat hij er niets onder aan had zei ze “wat zou ik kunnen doen om de waterpijp zonder geld mee te krijgen?”
Sofie had moeite om zich te bedwingen toen haar handje zich om de enorme stijve sloot. ‘SHIT!’ dacht ze en kneep zachtjes in de vleesboom. Tergend langzaam bewoog ze haar handje en trok langzaam de eikel bloot.
‘Wat een enorme geile lul en kei en keihard!’ dacht Sofie. De Turk lachte zijn slechte tanden bloot en sloot genietend zijn ogen, een klein straaltje speeksel liep uit zijn mondhoek. De man lispelde wat onverstaanbaars en schokte over zijn hele lijf toen Sofie zijn dikke eikel compleet ontblote en haar handje veel te langzaam omhoog en omlaag bewoog. De Turk kreunde gekweld! Sofie was bang dat hij nu al klaar kwam en dat de man al zijn kruit verschoot voor zij aan de beurt was, het formaat van de stijve maakte haar onzeker, maar toch wilde ze niet stoppen! Ze was bloedgeil, en nieuwsgierig naar die Turkse pik!
De man opende zijn ogen en keek Sofie verheerlijkt aan.
“En, wat wilt u dat ik doe in ruil voor die waterpijp?” vroeg Sofie aan de man terwijl ze hem langzaam aftrok. Mijn God, haar handje ging op en neer en ze voelde hoe geil uit de gigantische eikel opborrelde en naar beneden droop. Het glibberige goedje droop over haar kleine handje.

Op zoek naar een spannend speeltje ? Kijk eens in onze shop !

De Turk trok snel en behendig zijn ‘jurk’ omhoog en ontblote zijn erectie. Sofie zuchtte ontstelt bij de aanblik van de man zijn stijve geslacht.
‘Mijn god!’ Verbijsterd staarde ze naar die pik, dit kon niet waar zijn! De groteske lul stak al druipend fier omhoog. Nu de Turkse pik was ontbloot leek de stijve nog veel groter dan Sofie had gedacht! Haar adem stokte, de Turk pakte haar hand en trok haar naar zich toe. Sofie begreep wat hij wilde, ‘Jezus’, hij wilde dat ze bovenop hem kwam zitten en zich over die, die, ze zuchtte, die enorme knots van een lul heen liet zakken!
Trillend van opwinding kroop ze bovenop de dikbuikige Turk, met een hand deed ze haar sexy slipje opzij. Haar kleine tienerkutje, nat en opgewonden was nu nog maar enkele centimeters verwijderd van de Turk zijn enorme geslachtsdeel. Sofie voelde nog steeds twijfels, zou die enorme stijve wel in haar kutje passen? Zou hij haar niet te ver oprekken en haar pijn doen? Diep van binnen wist Sofie dat dat nou precies was wat ze wilde! Opgerekt en genadeloos diep genomen worden!

Sofie keek over haar schouder naar Johan, die de twijfel op haar gezicht zag. Johan dacht dat ze hem aankeek voor zijn toestemming en knikte, toe maar!
Het was alsof de oude man haar aarzelen door had, hij nam geen risico! De Turk legde zijn handen op Sofie`s schouders en zonder waarschuwing duwde hij Sofie hard op haar schouders naar beneden. Een gilletje perste zich tussen haar sensuele lippen door toen ze de grote eikel krachtig tegen haar kutje aan voelde duwen. ‘O, god!’ dacht Sofietje een beetje in paniek!
De Turk zette nog meer kracht! Niet in staat om de sterke man tegen te houden voelde het jonge meisje hoe de belachelijk grote eikel haar schaamlippen uit elkaar duwde en de bolle harde punt van de eikel haar kutje in werd geperst. Onmiddellijk voelde ze dat de haar kutje inglijdende eikel veel te breed was voor haar strakke kutje! O, God! Haar kutje spande strak om de top van de eikel, rekte mee en rekte nog meer mee! Sofie kreunde luid en onbeheerst: ”O, god, AAAAAAH, O! God! Het duizelde voor haar ogen, ze kreunde en ontspande zich, het was onvermijdelijk en niets kon die harde neukstaaf nog stoppen. “O, FUCK!” Sofie gaf zich en voelde hoe ze over de gigantisch stijve pik heen naar beneden gleed, dieper, dieper baande de enorme vleesboom zich een weg in haar strakke kale tienerkutje. “OOOOOH!” een langgerekte kreun ontsnapte aan haar lippen.

Abbas duwde door en al snel zat zijn stijve pik tot aan zijn ballen in haar tienerkutje. Het was lang geleden dat hij dit sensationele gevoel had gehad en hij genoot van dit heerlijke wezen als was het zijn eerste keer. Bij Allah, wat was dit kind strak, als een bankschroef zo strak zat het jonge kutje om zijn pik geklemd! Onderzoekend gleden zijn oude handen nu over Sofietjes lijf. De oude man grabbelde haar grote borsten uit haar kleine zomerjurkje. Hij begroef al kwijlend van zijn genot zijn gezicht tussen die hemelse bergen, graaiden wild naar haar borsten en kneep er hard in. Haar tepels werden stijf en wezen uitdagend in zijn richting.

‘O, God!’ Ze voelde elke millimeter van deze lul zitten. Haar tienerkutje was opgerekt tot het uiterste! ‘O,O, help!’ ze kreunde zachtjes. Sofie wipte op, langzaam kwam ze omhoog en gleed over de stijve pik weer omhoog, ze voelde de geaderde stam en de rand van de harde eikel langs haar vaginawand sch****n. ‘Ow, wat was dit hemels!’ er leek geen einde aan die grote leuter te komen! Ze liet de reusachtige penis bijna uit haar kutje glippen en zakte er weer terug overheen. “Ja, ja, o, wat lekker” steunde ze stilletjes.
Sofie was verbaasd, onvoorstelbaar soepel bleek dit monsterachtige neukinstrument in en uit haar compleet opgerekte kutje te kunnen glijden. Al snel voerde ze het tempo op, ongekend genot pompte de stijve ouwe lul door haar lijf. Luider en luider kreunde het jonge vrouwtje. Abbas gezicht was begraven tussen haar dikke tieten en het leek wel alsof hij teksten uit de Koran murmelde terwijl hij ruw haar borsten kneedde en wild begon te sabbelen op de stijve tepels van Sophie terwijl zij hem sneller en sneller bereed.

Johan stond perplex, weer ging zijn meisje tekeer, wat een seks beest! Altijd had hij al gehoopt haar eens met een ander bezig te zien. Dat was een fantasie geweest, en nu werd ze voor de tweede keer pal voor zijn ogen genomen door een wild vreemde man!

De oude Turk nam nu het initiatief en verbazend krachtig voor zo`n dikke oude man tilde hij haar van zich af en legde haar achterover op de kussens. Hij sloeg het zomerjurkje omhoog en keek geil en genietend naar Sofie`s heerlijke kale kut. Snel trok hij zijn Kaftan over zijn hoofd uit. Opgewonden streelde Sofie met haar slanke handen de dik behaarde buik die er onder vandaan kwam. Grijze haren vermengd met nog wat zwarte gleden tussen haar kroelende vingers door.

Terwijl zijn linker hand naar een borst greep bracht hij zijn lul in stelling. Sofie wist dat hij haar nu hard ging neuken en kreunde, geil likte ze langs haar lippen: “Neuk mij! Neuk mij!” smeekte ze. Wild murmelend sloeg de oude Turk toe, bruut perste hij zijn opgezwollen eikel haar kutje in. Sofie slaakte een kreet van genot toen de enorme tamp diep haar kut in verdween. De oude turk stootte zijn pik snel en onbeheerst in en uit haar kutje, ze kreunde. Ze kreunde luid elke keer dat de keiharde lul diep haar kutje in gleed.

Johan`s mond viel open, het kutje van zijn vriendin werd als met een moker bewerkt, haar rood gezwollen schaamlippen omklemde de enorme penis die haar uitwoonde. ‘Shit!’ Johan deed een stap in hun richting en hurkte om het ongelofelijke schouwspel beter te kunnen zien. ‘God, wat was dit een geil gezicht!’ Hij ritste zijn gulp open en begon zich af te trekken, kijkend naar het jonge meisje dat zich bruut liet gebruiken door een Turk die ouder was dan haar vader.

Het duurde niet lang voordat ze kwam, het orgasme werd afgedwongen door de reusachtige lul die wild in en uit haar kutje gleed. Ze kronkelde onder de nu over haar heen hangende Turk, zijn dikke behaarde buik duwde bij elke stoot wild tegen haar aan. Ze kroelde door het weelderige grijze borsthaar en spoorde hem in het Nederlands kreunend aan: “Ik kom klaar! O, ja! Ja! Neem me! Neem me hard! Ik kom! O, Ik kom klaar!”
De stoffige turk verstond haar niet maar begreep wat ze wilde, net als hij, neuken! Harder en harder beukte hij zijn lul in haar kutje.

Soppende geluiden en gekreun verdrongen de stilte in de winkel totdat Abbas het genoeg vond, hij liet zijn lul uit Sofie`s kut glippen, wat gelijk gevolg werd door teleurgesteld gekreun, ze kwam weer bijna klaar en nu had hij het verpest! De Turk greep haar bij de heupen en ze voelde wat hij van haar wilde, omdraaien, en snel!

Nog maar nauwelijks omgedraaid voelde Sofie de dikke pik alweer zoekend tussen haar billen verdwijnen. Ze liet zich voorover zakken, legde haar gezicht op de kussens, zodat haar billen zich spreidde en de oude Turk Abbas haar lustgrotje makkelijker vond. De overweldigende geur van tabak vulde haar neus en ze kreunde vol verwachting: ”Ow, ja! Ja!”

Abbas zetten zijn dikke eikel tegen het gaatje en begon te duwen. Zijn eikel drong met kracht het veel te kleine openingetje in. “Waaah! Niet daaaaaa, AAARGH!” Sofie begreep te laat wat hij van plan was! De enorme lul boorde zich tussen haar onwillige kringspier door en zakte diep haar anus in. “Hmpf, hmpf, hmpf, auw! Hmpf, hmpf, auw!” Even wist Sofie niet wat haar overkwam maar al snel gleed de van het geil druipende dikke lul soepel in en uit haar kontje. “O, Johan, hij neukt mij in mijn kont, in mijn kont!” kreunde ze. De Turk had haar stevig bij de heupen vast en neukte alsof het de laatste keer in zin leven was, bruut leefde hij zijn lusten uit op het jonge meisje. Voor het eerste werd ze anaal genomen, en het viel niet tegen! Terwijl haar grote borsten geplet werden op de ruwe kussens en Abbas onophoudelijk op haar in stootte vingerde Sofie zichzelf klaar. ‘God, wat geil! In mijn reet geneukt! O, Man, in mijn reet geneukt!’ Sofie kwam klaar, ze smoorde haar kreet van pure lust in het smoezelige kussen. ‘Ow, fuck ja! Ja!’

Abbas voelde zijn lul kloppen, hij ging spuiten! Wild duwde hij Sofie van zich af en draaide haar om, met enkele wilde trekken aan zijn lul bracht hij zich naar het hoogte punt. Sofie werkte gretig mee, ze zou nu de prijs krijgen, de oude Turkse man zijn zaad! De Turk kwam wat overeind, zijn dikke behaarde buik in haar richting duwend. Hij brulde van genot en hield zijn stijve vlak bij Sofie`s dikke borsten. Ze duwde haar borsten net op tijd tegen elkaar, dikke druppels sperma werden met kracht tegen haar tieten gespoten. Abbas kermde van genot en pompte zaad uit zijn getergde ballen. De druppels werden stralen en de stralen werden een stroom. Jarenlang gespaard sperma verliet zijn pik en bedolven Sofietjes joekels onder een enorme hoeveelheid heet sperma.

Ook voor Johan kwam het einde, wat zich voor zijn ogen afspeelde was ongelofelijk! Sofietjes grote dikke tieten dropen van het sperma. Snel kwam hij nog wat dichterbij en ook hij leegde zijn ballen op haar borsten. Tevreden keek ze hem aan: “Geil hé Johan! Ongelofelijk!!” Hij knikte en kneep de laatste druppels zaad uit zijn eikel die zich vermengde met dat van de ruig behaarde dikke Turk en langzaam over haar jong huid naar benden zakte, over haar harde tepels kroop en uiteindelijk op de groezelige kussens belande. “God Prutske! Jij bent mij er een! Ongelofelijk!”

Abbas was buiten zinnen van vreugde en na de waterpijp te hebben ingepakt en innig afscheid van Sofie te hebben genomen zwaaide hij het stel uit. Sofie liep wat moeilijk en besefte dat dit nog maar het begin was! Die avond zou ze weer seks hebben, maar wel met twee mannen!
Auteur : falk / Geschreven op : 17 april 2013
Story URL: https://www.mykitchenkohl.com/stories/johan-en-sofie-deel-vier-de-waterpijp-874608
Gelieve aan te melden of om opmerkingen te plaatsen
Als spammers op je content reageren, ben jij de enige die zulke reacties kan zien en beheren Alle verwijderen